Carmen" Ridtights Knäskodda, Navy

1 099,00 kr
inkl. moms plus leverans

Beskrivning

Knäskodda ridtights med Grip-system och nära passform.

Väldesignade ridtights med genomtänkta funktioner och en fantastisk passform. Stretchiga och följsamma med Haematex™-teknologi för att du ska känna dig bekväm, stark och uthållig under hela dagen. "Carmen" förenar det bästa med träningstights och ridbyxor med Back on Tracks högteknologiska material.

Den nära passformen gör dem mycket bekväma. Midjan är medelhög med en bred linning för att inte skära in eller hasa ned, perfekt för såväl ridturer som krävande stallarbete. Hällor för bälte och en smidig ficka med blixtlås för mobilen. Tightsen är designade utan sömmar på insidan av ben och säte för att undvika skav. Sidosömmens panel på utsidan av benet är placerad för att inte ge tryck eller skava vid knät.

Halvskoningen har ett innovativt och hållbart Grip-system för stabilitet som ger lagom grepp i sadeln. Mönstret är utformat för att ge god komfort och samtidigt bevara elasticiteten i tyget. Tekniken direktappliceras på tyget vilket gör varje byxa unik.

Våra ridbyxor är designade av ryttare, för ryttare, och har tagits fram med utveckling, prestation och välbefinnande i fokus.