Etna" Värmeväst

1 395,00 kr
inkl. moms plus leverans

Beskrivning

Känn värmen omsluta dig när du vill

"Etna" är en lätt vadderad, eluppvärmd väst som ger dig omedelbar värme med ett knapptryck - när det passar dig och utan att du behöver kläder i flera lager. Det gör västen till ett perfekt plagg i kyligt väder, eller när du tar en paus och behöver hålla dig varm mellan träningspassen.

"Etna" är figursydd, kroppsnära och höftlång, med stretch-paneler i sidorna. Den kroppsnära passformen och låga vikten gör den både smidig och lättanvänd.

"Etna" har ett integrerat elektriskt värmesystem som drivs av en valfri, bärbar powerbank. Inställningarna gör att du kan välja, eller växla, mellan tre värmenivåer; låg (45 °C), medium (50 °C) eller hög (55 °C).

Västen är helfodrad med Welltex®️-teknologi, vilket ger den ytterligare en fördel: effekten av reflekterad infraröd energi - både från din egen kroppsvärme och från den värme som alstras av det elektriska värmesystemet.

Produkten är stor i storleken, vilket gör det möjligt att bära en tjockare tröja under. Om du däremot vill bära den över endast ett tunt klädlager och nära kroppen, gå ner en storlek.

OBS. Powerbank ingår ej