Original Senior Höpellets - Cobs 20 kg (Hämtas i butik)

399,00 kr
inkl. moms plus leverans

Beskrivning

 • Höpellets alternativ i 20 kg säck liknande Original Höpellets - Cobs 25 kg

  Höersättning av högsta kvalitet för din häst. Innehåller även linfrö olja och Camelina olja. Camelina är en linfrö liknande olja som är rik på omega-3 och e-vitamin. Perfekt för att komplettera foderstaten vid bristfälligt grovfoder eller som alternativ till spannmål och kraftfoder. Mycket bra för hästar med tandproblem som gör att hästen inte orkar tugga så mycket grovfoder strån som den skulle behöva vilket kan leda till viktminskning och muskelbrist. Torkas skonsamt med varmluft. Pressade till 15 mm höpellets. Den hästvänliga grovfoderstrukturen bibehålls. Hö Cobs bidrar till balanserat upptag med näring och ökad prestation, fertilitet, allmäntillstånd, päls och hovar.

  √ Omega 3 & E-vitamin
  √ Bredden av grässorter stöttar hästen tarmflora.
  √ Skonsamt torkat
  √ Kan användas som komplement till grovfodret eller som enda grovfodergiva.
  √ Mycket lämpligt för hästar med tandproblem.
  √ Kan änvändas som belöning vid trickträning.

  Hö Cobs behöver mindre lagringsutrymme och är förpackade i småsäckar och lämplig för foderautomater. Smidigt att ha med till tävling att komplettera grovfodret med. Har du ont om eller bristfälligt grovfoder är det perfekt att kompletera med höpellets. Kan fodras torrt eller uppblött.

  1 pall = 36 säckar

  HÅLLBARHET
  Alla Hövelers fodersäckar har en hållbarhets tid på 1 år från produktion. Vi beställer nästan månadsvis nytt foder för att kunna ge längsta möjliga hållbarhets tid till dig som kund. Passa gärna på och beställ någon extra säck när du handlar för att spara in på frakterna i miljösynpunkt.