Pardus+ skruv Black Edition, Svart

2 799,00 kr
inkl. moms plus leverans

Beskrivning

Snygg och säker ridhjälm med Mips®.

EQ3 Pardus+ skruv Black Edition är en elegant ridhjälm med svart högblank yta och ovandel i fint, svart glitter. Ventilationshålen fungerar både som en dekorativ detalj och ger en god andasfunktion till hjälmen. Linern (innerfodret) har Coolmax®-teknologi som håller dig torr och ger en behaglig känsla genom att transportera bort fukten. Fodret är avtagbart och kan enkelt tvättas rent med ljummet vatten.

Pardus+ skruv är, precis som alla våra hjälmar, utrustade med Mips® safety system. Ett rotationssystem som ger markant ökad säkerhet mot hjärnskador.

Back on Track EQ3 Pardus+ skruv Smooth top blev utsedd till Bra val i Folksams oberoende säkerhetstest av ridhjälmar 2021. Det innebär att hjälmen uppfyller lagkraven, är bättre än medelhjälmen och ger ett mycket bra skydd om olyckan skulle vara framme. Modellen som testades var Smooth Top, vilket är exakt samma hjälm som Black Edition, skillnaden är endast den dekorativa ovandelen med glitter och den högblanka ytan.

Passform
Pardus+ skruv passar bäst på personer med avlång huvudform. Du kan justera storleken med en skruvfunktion baktill på hjälmen. Det gör att du får en optimal passform för just ditt huvud. Väljer du mellan två storlekar, välj storleken större.

Se storleksguiden för att hitta rätt storlek.

Godkänd enligt CE VG1 01.040 2014-12 och EN1384.2017 säkerhetsstandard.

Egenskaper