Pardus+ skruv Micromocca, Svart Sand

2 799,00 kr
inkl. moms plus leverans

Beskrivning

Snygg och säker ridhjälm med Mips®.

EQ3 Pardus+ skruv Micromocca är en elegant ridhjälm, klädd i svart micromocka och med en ovandel i glitter. Ventilationshålen fungerar både som en dekorativ detalj och ger en god andasfunktion till hjälmen. Linern (innerfodret) har Coolmax®-teknologi som håller dig torr och ger en behaglig känsla genom att transportera bort fukten. Fodret är avtagbart och kan enkelt tvättas rent med ljummet vatten.

Pardus+ skruv är, precis som alla våra hjälmar, utrustade med Mips® safety system. Ett rotationssystem som ger markant ökad säkerhet mot hjärnskador.

Back on Track EQ3 Pardus+ skruv blev utsedd till Bra val i Folksams oberoende säkerhetstest av ridhjälmar 2021. Det innebär att hjälmen uppfyller lagkraven, är bättre än medelhjälmen och ger ett mycket bra skydd om olyckan skulle vara framme. Modellen som testades var Smooth Top, vilket är exakt samma hjälm som Micromocca, skillnaden är endast det dekorativa ytskiktet.

Passform
Pardus+ skruv har en smal passform som passar bäst på personer med avlånga huvuden. Du kan justera storleken med en skruvfunktion baktill på hjälmen. Det gör att du får en optimal passform för just ditt huvud. Väljer du mellan två storlekar, välj storleken större.

Se storleksguiden för att hitta rätt storlek.

Godkänd enligt CE VG1 01.040 2014-12 och EN1384.2017 säkerhetsstandard.